De advocaten bij Froon Helmonds uit Amsterdam

Froon Helmonds Advocaten is een dynamisch advocatenkantoor dat zich gespecialiseerd heeft in het arbeidsrecht. Arbeidsrecht is een complex en veelomvattend rechtsgebied, waarin de verhouding tussen werkgevers en werknemers geregeld wordt. Sinds de oprichting in 1986 is ons advocatenkantoor een begrip geworden in Amsterdam en omgeving. Door een combinatie van gedrevenheid, professionaliteit en expertise hebben wij de afgelopen decennia met succes vele zaken afgehandeld, geschillen beslecht en zowel werkgevers als werknemers bijgestaan. Binnen ons kantoor heeft iedere advocaat binnen het arbeidsrecht weer een apart expertisegebied. Hieronder een korte kennismaking met onze advocaten en beknopte informatie over

Mr. Hans Froon

Hans Froon is een van de oprichters van dit advocatenkantoor. Hij werd beëdigd in 1979 nadat hij zijn studie Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam had voltooid. Daarvoor al rondde hij de HEAO af.
Mr. Hans Froon adviseert en procedeert voornamelijk voor ondernemingen in vennootschappelijke, contractuele en arbeidsrechtelijke kwesties.
Mr. Hans Froon is lid van de Vereniging van Arbeidsrecht en de Vereniging van Incasso-advocaten.
Naast het arbeidsrecht is Mr. Hans Froon deskundig op het gebied van ondernemingsrecht, onroerend goedrecht en incassorecht.

Mr. Harm van Gijssel

Harm van Gijssel studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam en is afgestudeerd in twee hoofdrichtingen, te weten; privaatrecht en publiekrecht. In 1981 werd hij tot advocaat beëdigd. In 1988 richtte hij een eigen middelgroot advocatenkantoor op, dat hij in 2006 heeft verlaten.
Mr. Harm van Gijssel is een VAAN-gespecialiseerd arbeidsrechtspecialist. Naast deze specialisatie is hij ook deskundig en werkzaam op het gebied van ambtenarenrecht, sociaal-verzekeringsrecht en bestuursrecht. Tevens is hij zeer kundig op het gebied van huurrecht en incassorecht. Sinds 2003 is hij NMI-erkend mediator.

Mr. Dennis Coppens

Dennis Coppens studeerde Nederlands Recht aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, waarna hij als juridisch adviseur voor het Ministerie van Defensie aan het werk ging. Tevens heeft hij gewerkt als jurist voor de Nederlandse Politie Bond, waardoor hij verregaande kennis van het ambtenarenrecht heeft opgedaan. Vervolgens is hij als advocaat voor de ABVAKABO FNV werkzaam geweest. In deze functie heeft hij zeer veel kennis opgedaan in het arbeidsrecht, aansprakelijkheidsrecht en op het gebied van letselschade. Mr. Dennis Coppens is lid van de Nederlandse Vereniging van Arbeidsrecht en de Nederlandse Juristen Vereniging.

Contact

Heeft u vragen over de diensten en services die Froon Helmonds Advocaten op het gebied van arbeidsrecht en ondernemen? Of wilt u meer weten over de specifieke expertisegebieden van onze advocaten binnen het veld van het arbeidsrecht. Aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers. Dit kan op twee manieren. U kunt voor een eerst contact bellen op het nummer 0800-5550100. Of u kunt ons contactformulier invullen en daar uw vragen en opmerkingen achterlaten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en staan u graag met raad en daad ter zijde.