Arbeidsrecht voor ondernemers

Het arbeidsrecht is een veelomvattend en ingewikkeld rechtsgebied. Het arbeidsrecht regelt niet alleen de belangen van een organisatie of bedrijf, maar ook persoonlijke belangen zijn er mee gemoeid. Als ondernemer ben je natuurlijk bereid om risico’s te nemen. Door goed op de hoogte zijn van de zaken die het arbeidsrecht regelt, kunt u risico’s beperken of in ieder geval inzichtelijker maken. Froon Helmonds Advocaten zijn goed op de hoogte van de belangen en wensen van ondernemers. Daarbij stellen wij alles in het werk om u zo goed mogelijk ter zijde te staan in arbeidsrechtelijke zaken.

Expertisegebied Arbeidsrecht voor ondernemers

Wij zijn professioneel en betrokken bij ondernemerszaken in arbeidsrecht. Wij kunnen u adviseren op het gebied van arbeidscontracten, geschillen en medezeggenschapszaken. Daarnaast hebben wij ook een kritische houding. Wanneer de wensen van een werknemer niet overeenkomen met wat juridisch mogelijk is, of indien wij een oplossing zien binnen het arbeidsrecht die beter is voor alle betrokken partijen, dan komen wij daar ronduit voor uit. Een gedegen kennis van het arbeidsrecht vormt het uitgangspunt van zowel onze expertise als onze kritische houding.

Als ondernemer krijg je nog al wat voor je kiezen als het gaat om arbeidsrecht. Zo krijg je te maken met vervelende ontslagzaken, ziekteverzuim, niet-functionerende werknemers en ga zo maar door. Froon Helmonds Advocaten zijn goed op de hoogte van alle problemen en risico’s en kunnen daardoor een uiterst effectieve begeleiding bieden in alle zaken op het gebied van arbeidsrecht.

Contact

Heeft u vragen over de diensten en services die Froon Helmonds Advocaten op het gebied van arbeidsrecht en ondernemen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers. Dit kan op twee manieren. U kunt voor een eerst contact bellen op het nummer 0800-5550100. Of u kunt ons contactformulier invullen en daar uw vragen en opmerkingen achterlaten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en staan u graag met raad en daad ter zijde.