Tarieven: Froon Helmonds Advocaten. De specialist in arbeidsrecht

Ons uurtarief bedraagt 235 euro per uur. Daarbij is het in zaken met een gering belang mogelijk een korting tot maximaal 25% te krijgen. Bij zaken met een behoorlijk belang wordt een toeslag gerekend van maximaal 20%. Alle kosten zijn exclusief BTW en 5% kantoorkosten. Uiteraard wordt dit alles vooraf met u besproken.

Voor particulieren hanteren wij echter een aangepast, gereduceerd tarief. Omdat u er als particulier vaak alleen voor staat in arbeidsgerechtelijke geschillen, geven wij van Froon Helmond Advocaten u graag een steuntje in de rug. Daarnaast willen wij u er graag op attent maken dat een deel van de kosten van een ingeschakelde advocaat op de werkgever verhaald kunnen worden. Op die manier wordt u zelf nog minder financieel belast.

U kunt Froon Helmonds Advocaten in Amsterdam bereiken via 0800-5550100. Tevens kunt u het arbeidsrecht contactformulier op de contactpagina invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. U bent bij ons aan het juiste adres wanneer het om arbeidsrecht gaat. Of u nu verwikkeld bent in een ingewikkeld arbeidsrechtelijk conflict, vragen heeft over arbeidscontracten of advies wilt, de advocaten van Froon Helmonds Advocaten in Amsterdam staan u professioneel en daadkrachtig bij.