Arbeidsrecht voor werknemers: de expertise van Froon Helmond Advocaten

Werknemers overal in Nederland kunnen te maken krijgen met kwesties waarbij het arbeidsrecht van belang is. In de praktijk betekent dit vaak dat er een conflict is ontstaan met de werkgever, of anders in ieder geval een situatie waar de werknemer geen genoegen mee neemt.

Veel werknemers zijn nauwelijks op de hoogte van hun rechten. Deze zijn in het zevende deel van het Burgerlijk Wetboek geregeld. Rechtshulp bij bijvoorbeeld een dreigend ontslag is bepaald geen overbodige luxe. Omdat een werkgever het klappen van de zweep vaak al kent en daardoor al meer kennis bezit op het gebied van arbeidsrecht, verdient u het als werknemer ook om serieus genomen te worden. Froon Helmond Advocaten staan u met raad en daad ter zijde.

Speciaal tarief voor particulieren

Omdat u er als particulier vaak alleen voor staat in arbeidsgerechtelijke geschillen, geven wij van Froon Helmond Advocaten u graag een steuntje in de rug. Daarom hanteren wij een speciaal aangepast tarief voor particulieren die verwikkeld zijn in arbeidsrechtelijke kwesties. Een goede begeleiding in het arbeidsrecht moet voor iedereen haalbaar zijn; Froon Helmond Advocaten dragen deze gedachte een warm hart toe.

Daarnaast willen wij u er graag op attent maken dat een deel van de kosten van een ingeschakelde advocaat op de werkgever verhaald kunnen worden. Op die manier wordt u zelf nog minder financieel belast.

Contact

Wilt u weten wat uw rechten zijn als werknemer? Heeft u vragen over uw arbeidsrechtelijke positie als werknemer in relatie tot uw werkgever? Froon Helmond Advocaten staat u met raad en daad ter zijde. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers. Dit kan op twee manieren. U kunt voor een eerst contact bellen op het nummer 0800-5550100. Of u kunt ons contactformulier invullen en daar uw vragen en opmerkingen achterlaten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.